ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ...

17 Ιουλ 2012


Τι περιμένουμε ; Είναι επείγον !
Φτιάχνεις τις συμμαχίες και τις φιλίες, με βάσι τα αμοιβαία συμφέροντα.
Καμία φιλία και καμία συμμαχία δεν επέζησαν όταν ο εταίρος πρόδωσε τον εταίρο, εκτός εάν την υποταγή την θεωρούμε «συμμαχία».
Σ΄αυτή την περίπτωσι ο συνεταιρισμός καταντά ερείπιο που είναι αδύνατο να σωθεί με οποιαδήποτε υποστηρίγματα.





Εδώ, αυτός ο συνεταιρισμός με την υπόλοιπη Ευρώπη στηρίχτηκε από την αρχή σε βάσεις σαθρές. Δηλαδή σε μία κατάστασι θολή και με έωλα επιχειρήματα.
Μας είπαν τότε στην επίσημη τελετή στο Ζάππειο με τον Γάλλο Ντεστέν και τον ‘Έλληνα Καραμανλή, ότι θα μπαίναμε σε μία μεγάλη οικογένεια η οποία θα μας παρείχε έναν καλό εμπορικό εταίρο, εσωτερική τάξι και διεθνή ασφάλεια.
Αλλά αντίθετα, ούτε καλός ήταν ο εταίρος, ούτε εσωτερική τάξι, ούτε διεθνή ασφάλεια καταφέραμε να έχουμε.
Για τον σκοπό αυτόν, απεμπολήσαμε την υπευθυνότητα για τήν ασφάλεια μας και την ρίξαμε στις πλάτες άλλων.
Αλλά σήμερα ακριβώς ένας αγαπητός διαδικτυακός φίλος μας θύμισε κάτι από τον Αριστοτέλη :  Ό άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του για να του παρέχουν ασφάλεια, δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας ούτε της ασφάλειας…
Ακριβώς αυτό πάθαμε και σήμερα απολαμβάνουμε τις συνέπειες της αφροσύνης μας.
Όλοι αυτοί οι «συνεταίροι»  σωτήρες δεν είχαν αθώες προθέσεις. Σαν αυτές όλων εδώ των αιθερόβοσκων Ελλήνων που τρέφονται με εισαγόμενες ιδεολογίες και που έδωσαν την ζωή του γι΄αυτές, μέσα από ένα φρικτό εμφύλιο πόλεμο στην δεκαετία του 40 και μέσα από διαρκείς πολιτικές συγκρούσεις που φθάνουν μέχρι σήμερα.
Οι «φίλοι», οι «εταίροι», μας έδιναν επιδοτήσεις που έπαιρναν από μας τους ίδιους κάτω από την κάλυψι των κομματικών εκπροσώπων τους, τους οποίους στήριξε η επιδοτούμενη συλλογική βλακεία του λαού και όπου μέρος αυτών είχε περάσει από σκοτεινές διεθνείς λέσχες… 
Το καθεστώς των σκοτεινών επιδοτήσεων έφτιαξε και την κάστα στην οποία στηρίζεται πολιτικά η υποταγή και η δουλοπρέπεια.
Μας επέβαλαν ποσοστώσεις στις παραγωγές διότι οι βόρειοι που αποτελούσαν την μεγάλη αγορά, παρήγαγαν τα ίδια προϊόντα σε τριτοκοσμικές χώρες. Έτσι εξαναγκαστήκαμε να εισάγουμε αγροτικά προϊόντα με τριτοκοσμικό κόστος παραγωγής εις βάρος των αγροτών μας τους οποίους παρηγορούσαμε με φτωχές επιδοτήσεις.
Μας έκλεισαν τα εργοστάσια ζαχάρεως, μας επέβαλαν δαπανηρές γραφειοκρατικές διαδικασίες που κτύπησαν την ανταγωνιστικότητα, στήριξαν και εξαγόρασαν αυτούς τους καραγκιόζηδες πολιτικούς οι οποίοι από την μία μεριά υπενόμευαν την αξιοκρατία για να αποδειχτούμε ανεπαρκείς και ανάξιοι,  υπενόμευαν τις δημόσιες επιχειρήσεις μέσα από την κακή διοίκησι και οργάνωναν τον ισοπεδωτικό συντεχνιασμό ώστε όλα  να καταλήξουν – όπως έγινε -   στα χέρια των αξίων αφεντικών της Ευρώπης.
Σήμερα μας δολοφονούν βιολογικά και εν ψυχρώ χωρίς κανένα έλεος !
Το παιχνίδι, ήταν βαθιά στημένο . Ο αφελληνισμός της οικονομίας βαδίζει παράλληλα με τον αφελληνισμό της παιδείας, γίνεται σταθερά και για να μην φανεί η προδοσία, παρέχουν αφειδώς δάνεια τα οποία τελικά επιστρέφουν σ΄αυτούς μέσω των εξαγωγών τους προς την χώρα μας.
Σε όλη αυτή την περίοδο των τριάντα χρόνων, μας εξαγόρασαν έναντι πινακίου φακής, τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια, επιχειρήσεις, οδικά δίκτυα, τράπεζες, εσωτερική αγορά.
Κλείσαμε τις πολεμικές μας βιομηχανίες για να αγοράσουμε απ’ αυτούς προϊόντα διαλογής και χωρίς κανένα αντιστάθμισμα.
Απεμπολήσαμε το στρατηγικό δικαίωμα που έχει κάθε χώρα να εκδίδει το δικό της νόμισμα και να καθορίζει ή ίδια την στρατηγική της οικονομίας της.
Τους τα δώσαμε όλα. Μας τα πήραν όλα και τώρα κτυπούν την ατομική και συλλογική μας αξιοπρέπεια, δολοφονούν με σαδισμό τον Έλληνα πολίτη !
Την ίδια στιγμή που μας σκοτώνουν, μας φοβίζουν μέσω των παλιάτσων της δημοσιογραφίας και των κομματικών τους υποτακτικών ότι χωρίς αυτούς θα γκρεμιστούμε στα τάρταρα !...
Επειδή μας έφθασαν στο απροχώρητο, μέσα από το αίμα μας και την προσχεδιασμένη δυστυχία στην οποία μας έριξαν, είναι ανάγκη να τονίσουμε οι Έλληνες ότι μέχρι εδώ…
Δεν έχει πάρα πέρα… Ο συνεταιρισμός μαζί σας, δεν έχει κανένα μέλλον. Όποιος επιμένει σ΄αυτόν έχει ίδια, ατομικά συμφέροντα. Είτε πρόκειται για πολιτικό κόμμα, είτε για ομάδες ανθρώπων, είτε για πολιτικούς εκπροσώπους των  ..γενναιοφρόνων δανειστών .
Η ιστορία τέλειωσε. Πρέπει να προκύψουν πολιτικοί ηγέτες στην χώρα μας που να μας απαλλάξουν απ΄ αυτόν τον βραχνά.
Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά μας.
Δεν πρόκειται να φτιάξει η Ευρώπη διότι δεν  είναι ελεύθερη . ‘Εχει αφεντικά…
Αυτά,  εδρεύουν στον βορά και οι βόρειοι που είναι καλοταϊσμένοι μαζί τους, μας βλέπουν όλους του νότου σαν παρίες.
Εμείς λοιπόν με την σειρά μας, να αποτινάξουμε αυτόν τον ζυγό και να επιστρέψουμε επειγόντως στην εθνική μας ιδεολογία και στα εθνικά μας νομίσματα.
 Αντί να αυτοκτονούμε και να μαραζώνουμε, ας καταδικάσουμε το κομμάτιασμα της κοινωνίας που μας επέβαλε ο ξενοκίνητος κομματισμός.
Να διακηρύξουμε δηλαδή ότι δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, ούτε σε καμία Δύσι, ούτε σε καμία Ανατολή, ούτε σε κανένα παγκοσμιοποιημένο ιδεολογικό τέρας πού επεξεργάστηκαν οι δυνάστες μας στα σκοτεινά τους εργαστήρια και με τα οποία δέρνουν τις ψυχές κάποιων αμούστακων μαλακοειδών τά οποία καίνε τα ιερά μας εθνικά σύμβολα.
Ας επαναφέρουμε την άμεση δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα όπως έκαναν στην Ισλανδία.
Αν αγαπήσουμε την πατρίδα μας θα μας το ανταποδώσει άμεσα. Για τον επιπρόσθετο λόγο ότι έχουμε την μοναδική πατρίδα η οποία δημιούργησε την υγιή έννοια του κόσμου.
Μην κολλήσουμε στον φόβο ότι δεν παράγουμε. Παράγουμε τα πάντα και είμαστε αυτάρκεις σε όλους τους ζωτικούς τομείς. Ας κτυπήσουμε τις γραφειοκρατίες, τα χαράτσια και τα γ@...κα που πληρώνουμε στα παντοειδή παράσιτα τα οποία επιβαρύνουν τις παραγωγικές μας διαδικασίες, ας κτυπήσουμε τον φατριασμό και τους διχασμούς των ξενοκίνητων κομματικών μηχανισμών οι οποίοι με την σειρά τους έστησαν τις άθλιες συντεχνίες, ας συμμαζέψουμε το κράτος και να κτυπήσουμε τις αδικίες.
Γι’ αυτό, όλες οι συντάξεις στην κρησάρα. Γι΄αυτό, ενιαίο ασφαλιστικό ταμείο για όλο τον λαό και ας δίνει πέντε κλίμακες συντάξεων.
Γι’ αυτό ας καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης ότι χρήμα δεν είναι μόνον αυτό που σού δίνουν αλλά και αυτό πού δεν σού παίρνουν.
Μέσα απ΄ αυτό που δεν σού παίρνουν, διασφαλίζεται η συλλογική ευημερία του λαού. Τα μόνα που δεν διασφαλίζονται είναι οι βίλες με τις πισίνες και τα μεγάλα δαπανηρά ταξίδια.
Εμπρός λοιπόν όλοι για την δραχμή μας, για τον επανελληνισμό  της βιομηχανίας μας και για τον απεγκλωβισμό μας από τα βόρεια αφεντικά
Όταν καταδικάσουμε τις ψεύτικες ιδεολογίες και φερθούμε ίσιοι και σταράτοι, ο νόμιμος πλούτος των Ελλήνων της υφηλίου θα κατακλίσει την χώρα μας.  Και είναι μεγάλος, μέγιστος, δυναμικός !
Τι περιμένουμε ;….
Έξω από την Ευρώπη και το Ευρώ τους  ! Εδώ και τώρα ! Χρήμα δεν μπορούν μόνον οι επιστήμονες λωποδύτες να παράγουν. Μπορούν κάλλιστα να παράγουν και οι εθνικές τράπεζες. Γεγονός που το έχει αποδείξει ο χρόνος και η οικουμένη.



Υ.Γ. ( Φίλοι που διαβάζουν τα άρθρα μου, μού λένε ότι είμαι υπερβολικά ιδεαλιστής !  Εγώ τους λέω, ότι είμαι υπερβολικά πραγματιστής !  Ας κάνουν μισό βήμα προς την ελευθερία που τους στέρησαν τα κόμματα, συχνά μαζί με την ατομική τους υστεροβουλία  και τότε θα καταλάβουν την πραγματική έννοια του ρεαλισμού… )

(Παναγιώτης Δερματάς)
http://www.dermatas.blogspot.com/
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah