"Στημένες" οι αποκρατικοποιήσεις : Π. Καμμένος

8 Ιουλ 2012

Ενημέρωση της Βουλής για τη σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει το ελληνικό δημόσιιο με τον EFSF, ζήτησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος εκτιμώντας ότι εκτός από τις υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου δεν υπάρχει τίποτε που να δεσμεύει τη χώρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε μάλιστα πως καταβάλλονται οι τόκοι του δανείου αν δεν έχει υπάρξει σύμβαση. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε άμεση κατάργηση του Μνημονίου και προέβλεψε ότι έρχεται το Μνημόνιο 3 γι΄αυτό και όπως τόνισε το κόμμα του καταψηφίζει την συγκυβέρνηση.

"Η ομιλία του Πρωθυπουργού χθες είχε χθες ίδιες επτά αναφορές με αυτές του κ. Παπαδήμου. Αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο πρόσωπο που τις έγραψε", είπε ακόμη ο κ. Καμμένος και επικαλέστηκε τις προβλέψεις για αύξηση της ύφεσης και της ανεργίας με τη συνέχιση αυτής της πολιτικής.

Χαρακτήρισε στημένες τις αποκρατικοποιήσεις για να σταματήσει να υπάρχει βιομηχανία και να ευνοηθούν οι ανταγωνιστές στο εξωτερικό. Αναρωτήθηκε επίσης σε ποιον θα δοθεί ο ΟΠΑΠ και υποστήριξε ότι το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας είναι όσα υπαγορεύει το χρηματιστηριακό κεφάλαιο.
Η σημερινή είναι η τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη ουσιαστικά, σημείωσε κ. Καμμένος ενώ σχολίασε το χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ προς τον κ. Βενιζέλο λέγοντας πως αποδεικνύει το στημένο παιχνίδι της τρικομματικής κυβέρνησης καταγγέλωντας ταυτόχρονα σχέδιο κατάργησης της εθνικής κυραρχίας.
"Η τρόικα είναι συνδυασμός μπαταχτζήδων και αυτοί είναι άραγε που θα ελέγξουν τις συμβάσεις της Ζήμενς;", αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος και κατήγγειλε ότι η συγκυβέρνηση έγινε για να σβήσουν τα σκάνδαλα και τα αδικήματα εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Έκανε επίσης λόγο για αδίκημα της εσχάτης προδοσίας το οποίο δεν θα παραγραφεί.


Πηγή:www.capital.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah