ΓΣΕΕ: Διαφωνούμε σε όλα

27 Ιουλ 2012



Για «τσαρλατάνους, κομπογιαννίτες που έδιναν μαντζούνι» έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Γιάννης Παναγόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε πως στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα το οποίο έχει καταρτίσει και εφαρμόζει η Κυβέρνηση. «Συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: ότι διαφωνούμε σε όλα», είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και έκανε λόγο για πρόγραμμα το οποίο «μας έχει καταστρέψει σπρώχνοντας στην ύφεση στην ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας».

«Οι κύριοι της Τρόικα ήρθαν στην Ελλάδα ως γιατροί, έδιναν το φάρμακο που θα σώσει την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, αλλά αποδείχτηκαν τσαρλατάνοι, κομπογιαννίτες που έδιναν μαντζούνι που κατέστρεψε και σκότωσε την ελληνική οικονομία και είχε δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε ότι «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί».
Επίσης, ο κ. Παναγόπουλος εξήγησε ότι από την πλευρά της ΓΣΕΕ το μόνο που μπορεί να συζητηθεί είναι η αποκατάσταση του κατώτερου μισθού και της Εθνικής Γενικής Σύμβασης Εργασίας. «Αυτοί θα αποδεχτούν την οποιαδήποτε συμφωνία; Σ΄αυτό δεν δεσμεύονται. Και δε δεσμεύονται γιατί έχουν νομοθετήσει και κατακρεουργήσει τον κατώτερο μισθό που λειτούργησε ως εργαλείο για να διαλυθεί όλη η μισθολογική βάση στη χώρα μας και να σπρωχτούν και οι μέσοι μισθοί προς τα κάτω, προς τον νέο κατώτερο μισθό».
ΠΗΓΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah