Ξεκαθάρισαν τις σφαίρες επιρροής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα λιμάνια

9 Νοε 2012


Μαθαίνουμε ότι εν όψει της ιδιωτικοποίησης, κατά άλλους παραχώρησης , των λιμανιών βάσει των επιταγών της τρόικας, μέσα στην τρικομματική κυβέρνηση έγινε ένας διαχωρισμός της σφαίρας επιρροής που θα υπάρχει μέσα στα διοικητικά συμβούλια κάποιων Οργανισμών.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούγονται, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισαν τα τσανάκια τους για να προχωρήσουν χωρίς προστριβές και να μην δημιουργηθούν προσκολλήματα στις διαδικασίες που θα αρχίσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Μήλον της Έριδος το λιμάνι του Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δήμαρχος της πόλης συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Οι εξελίξεις ειδικά στο λιμάνι του Πειραιά ενδιαφέρουν άμεσα τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη ο οποίος με τη σειρά του έχει κάνει τις δικές του επιλογές.
Σε αυτές κατέληξε μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ναυτιλίας με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλο. Το παρών έδωσε σε εκείνη τη συνάντηση και ο "εκλεκτός" για θέματα λιμένων, άνθρωπος-συνεργάτης του Μουσουρούλη.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει αρχίσει να καταγράφει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τις διάφορες παραχωρήσεις λιμενικών δραστηριοτήτων.  

Οι τροϊκανοί ζητούν την απελευθέρωση ακόμη και του επαγγέλματος του λιμενεργάτη για να μειωθεί το εργασιακό κόστος το οποίο θεωρούν ότι είναι υψηλό. Επίσης, θεωρούν ότι οι λιμενεργάτες επειδή το επάγγελμά τους είναι «κλειστό» έχουν τη δυνατότητα να «μπλοκάρουν» τη διαδιακσία αξιοποίησης των λιμανιών.  
πηγη                                                                                                                                                         
                                       

" ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ "

      
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah