ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ

12 Μαρ 2013

Υπέρμαχος της αξιοποίησης των ελληνικών λιμανιών είναι ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Στέλιος Σταυρίδης, που πήρε τη θέση του παραιτηθέντα Τάκη Αθανασόπουλου.



Ο ίδιος ο κ. Σταυρίδης διατηρεί προσωπικό site στο Διαδίκτυο, όπου γράφει τις προσωπικές του απόψεις για πολιτικά και κοινωνικά θέματα, ενώ σε ένα από τα κείμενά του, με τίτλο «Δεν ξεπουλάμε αλλά τα ρημάζουμε», κατέθετε τις απόψεις του για την αξιοποίηση των λιμανιών που έχουν τα νησιά της χώρας.

Βέβαια, δεν παραλείπει να τα «βάλει» με τα κόμματα της Αριστεράς, που σύμφωνα με τον κ. Σταυρίδη «θέλουν να ρημάξουν τα πάντα».

«Μην ξεπουλάτε, μην ξεπουλάτε (λιμάνια, αεροδρόμια, κ.λπ.), μας λένε και μας ξαναλένε, άκριτα και μονότονα σαν ... κακόφωνες καρακάξες, όλοι αυτοί οι οπισθοδρομικοί και άκρως αντιδραστικοί του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βλέπουν την "πατρίδα". Βλέπουν τον αντίπαλο, τον "νικητή" που πολεμούν εδώ και 68 χρόνια να τον πατήσουν κάτω... Θέλουν να ρημάξουν τα πάντα, να καταδικάσουν σε ανεργία και μαρασμό τη νεολαία, παρά να επιτρέψουν την οποιαδήποτε επένδυση, που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα φέρει απίστευτο πλούτο στη χώρα μας!» σημείωνε, λέγοντας πως τα πράγματα στην Ελλάδα δεν γίνονται όπως στο εξωτερικό «διότι καταπίνουμε αμάσητες τις κοτσάνες που μας σερβίρουν τα απολιθώματα του σταλινισμού, φύλακες άγγελοι... του εθνικού μας πλούτου».

«Στην Ελλάδα, από θεωρίες (της συμφοράς) είμαστε σταθερά πρώτοι. Έχουμε πάντα αντιρρήσεις σε ο,τιδήποτε» ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, τονίζοντας πως «το κυριότερο ποτέ δεν το μάθαμε: Πώς θα βγάλουμε λεφτά! Με τίμιο και έξυπνο τρόπο. Από αυτούς που τα ξοδεύουν ευχαρίστως».



Πηγή: Τι έγραφε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης για την αξιοποίηση των λιμανιών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/94474#ixzz2NFRX1PQV
 ΠΡΕΖΑ TV
11-3-2013
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah