Στάσεις εργασίας από ΟΜΥΛΕ και Λιμενεργάτες

16 Απρ 2013

 kavos_synnefia

•  Προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12.15 μπροστά στο υπ. Ναυτιλίας
 

Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε συνεχίζοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και την αντίθεσή της προς το νομοσχέδιο του ΥΝΑ κηρύσσει 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΑΣΙΑΣ τη ΤΡΙΤΗ 16.04.2013 από ώρα 12:00 μέχρι τη λήξη της πρωινής βάρδιας.
Σε ανακοίνωση της αναφέρει : «Το νομοσχέδιο αυτό διαπνέεται από τη φιλοσοφία της ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών, καθώς και την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.
Ζητούμε, μαζί με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, την απόσυρση του νομοσχεδίου.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους του ΟΛΠ σε συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΥΝΑ, στις 12:15 πμ, όπου θα συμμετέχουν οι συνδικαλιστικοί φορείς του ΥΝΑ και σωματεία της Ναυτιλίας».
Επίσης η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Αρχιεργατών-Εποπτών ΟΛΠ σε ανακοίνωση τους αναφέρουν : «Αντιδρούμε στο νομοσχέδιο «σκούπα» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και πραγματοποιούμε στάση εργασίας την Τρίτη 16.4.13 από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας καθώς καισυγκέντρωση στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 12:15 πμ μαζί με άλλους εργαζόμενους στη ναυτιλία και στις υπηρεσίες του Υπουργείου.
Το νομοσχέδιο αυτό εξυπηρετεί μόνο τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα των λιμανιών, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και στρατιωτικοποιεί τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου από τη Βουλή. Η ναυτιλία και η εθνική λιμενική πολιτική θα πρέπει να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και όχι τα μνημόνια και τους εφοπλιστές.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 12:15 πμ»
 

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah