Διαφωνίες για τον ΟΛΘ

26 Απρ 2013

Διαφωνίες για τον ΟΛΘ
Αντίθετος στη λογική master-concession για την αξιοποίηση του λιμένα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε χθες ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, εστιάζοντας την κριτική του στην ανάγκη παραχώρησης της α' προβλήτας του ΟΛΘ στον δήμο και κατ' επέκταση στους δημότες. Ο δήμαρχος έτσι λαμβάνει την ίδια θέση με το ΕΒΕΘ, στο οποίο ο πρόεδρός του Δ. Μπακατσέλος έχει ταχθεί κατά του master-concession, αν και για διαφορετικούς λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις αντιρρήσεις του για καθολική πώληση του ΟΛΘ ΑΕ κατά 51% με καθαρά εισπρακτική λογική.
Προβλήτα
«Το θεωρώ εντελώς βλακώδες να πωληθεί-ιδιωτι-κοποιηθεί το σύνολο του λιμένα», επισήμανε ο κ. Μπουτάρης, προσθέτοντας πως «είναι άλλο ζήτημα η παραχώρηση επιμέρους δραστηριοτήτων του λιμανιού, πρέπει όμως να εξαιρεθεί από την όποια διαχείριση η α' προβλήτα για να την χρησιμοποιεί η πόλη». «Ο δήμος διεκδικεί την α' προβλήτα και ζητώ τη συμπαράσταση όλων των φορέων της Θεσσαλονίκης για να μείνει η συγκεκριμένη προβλήτα στην πόλη», είπε ο δήμαρχος.

ΠΗΓΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah