«Όχι» ΕΚΘ στην πώληση του ΟΛΘ

7 Απρ 2014

Το ΕΚΘ συστρατεύεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν
07 Απρ 2014 - 15:36
Picture 0 for «Όχι» ΕΚΘ στην πώληση του ΟΛΘ
Την αντίθεσή της εκφράζει η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης«στις μεθοδευμένες αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ και στα σχέδια του για ξεπούλημα του ΟΛΘ».
«Το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίζει, εισαγάγει και στη συνέχεια ενημερώνει τη Βουλή για το μείζον θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ σαν να πρόκειται για το "τσιφλίκι "του, δημιουργώντας την απορία για το που είναι η Κυβέρνηση σε όλη αυτή την διαδικασίαi τονίζει.
Όπως αναφέρει το ΕΚΘ, «είναι απορίας άξιον γιατί συνεχίζουν να εμμένουν στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ την ώρα που τα διαθέσιμα αποθεματικά του είναι άνω των 100 εκατ.ευρώ και η ετήσια κερδοφορία του αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Γιατί επιλέγουν να πωλήσουν το κερδοφόρο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενώ το ίδιο έχει τη δυνατότητα να  αυτοχρηματοδοτήσει τις επενδύσεις που χρειάζεται για να γίνει σύγχρονο και ανταγωνιστικό;»
Σημειώνεται ότι η ολική παραχώρηση του Λιμανιού βρίσκει αντίθετους Δήμο, Περιφέρεια, φορείς και πολίτες της πόλης που βλέπουν ένα κερδοφόρο δημόσιο Λιμάνι να οδηγείται στο ξεπούλημα και να θυσιάζεται για το πρόσκαιρο κέρδος, χωρίς κανένα μελλοντικό χρηματοδοτικό όφελος.
Το ΕΚΘ συστρατεύεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν. Ο αγώνας για το δημόσιο χαρακτήρα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, είναι αγώνας όλων μας». τονίζει και καλεί σε συγκέντρωση την ημέρα γενικής απεργίας την ερχόμενη Τετάρτη στις 10.30 πμ.

ΠΗΓΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah