Δρίτσας: Πρώτα η συμφωνία με τους θεσμούς και μετά η αξιοποίηση ΟΛΠ-ΟΛΘ

29 Απρ 2015


Εκτός από τον ΟΛΠ δεν έχει κατατεθεί στο ΤΑΙΠΕΔ καμία πρόταση από εταιρεία για αξιοποίηση του ΟΛΘ και των άλλων 10  Οργανισμών Λιμένος, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας 

Ξεκάθαρη θέση ότι αν δεν τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα της αξιοποίησης του ΟΛΠ και του ΟΛΘ πήρε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.



Ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε: «Δεν έχουμε καμία εξέλιξη για ΟΛΠ και ΟΛΘ» και προσέθεσε: «Ο συνολικός προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου και σε ό,τι αφορά το υπουργείο Ναυτιλίας καθορίζεται από την εξέλιξη  της διαδικασίας στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση  για τον επανακαθορισμό του πλαισίου λειτουργίας της  χώρας στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.  Είμαστε κράτος-μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Το νέο πλαίσιο θα καθορίσει τις εξελίξεις. Πρέπει να προχωρήσουμε με βήματα τα οποία δεν υπαγορεύουν λόγοι πίεσης ή οι συγκυρίες».

Ο υπουργός στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στους ναυτιλιακούς συντάκτες αποκαλύψει ότι εκτός από τον ΟΛΠ δεν έχει κατατεθεί στο ΤΑΙΠΕΔ καμία πρόταση από εταιρεία για αξιοποίηση του ΟΛΘ και των άλλων 10  Οργανισμών Λιμένος.

protothema.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah