Λαφαζάνης-Mιχελογιαννάκης-Μακρή σε εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποιήσης του ΟΛΠ

19 Μαΐ 2015


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

Τις έντονες αντιδράσεις του Δήμου Περάματος προκαλούν οι δημόσιες εξαγγελίες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ για ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ).

Ο Δήμος Περάματος και πλήθος φορέων της περιοχής μέσω της Δημοτικής Αρχής, ταυτίζουν την ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ με δυσάρεστες εξελίξεις για το παρόν και το μέλλον της πόλης και της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα.

Στη βάση των προαναφερομένων εξελίξεων ο Δήμος Περάματος συγκάλεσε σύσκεψη φορέων και πολιτών η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Περάματος το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναποφασιστεί η στάση που θα κρατήσει το Πέραμα στο ενδεχόμενο πλήρους ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, Ραχήλ Μακρή και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων.






πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah