Κάποιοι θα δουν από την τηλεόραση αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάποιοι άλλοι πίσω από τα κάγκελα τους επόμενους …(βίντεο)

28 Ιουλ 2012


Ο Μέγας Ιεροεξεταστής…
«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια “αστεία” θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Φωτης Κουβελης olympia.gr”
Κύριε Κουβέλη, άλλο το χιούμορ, άλλο ο ρατσισμός και άλλο η προδοσία. Εσείς προσωπικά έχετε μηνυθεί και θα τιμωρηθείτε για έσχατη προδοσία, όχι για το χιούμορ σας. Μόνο εγώ σας μήνυσα δυο φορές και η προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε …
Έπειτα, μια που συμμετέχετε σε αντισυνταγματική μην εκλεγμένη βουλή και σε παράνομη, εκλεγμένη από αυτή την βουλή κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα τιμωρηθείτε και γι΄αυτο. Το πως ακριβώς έγινε η ανατροπή του πολιτεύματος και πως από κοινοβουλευτική αντιπροσωπευτική δημοκρατία μετατράπηκε η Ελλάδα  σε κομματική (πρωθυπουργική) αυτοκρατορία, θα το εξηγήσω σε επόμενα άρθρα. Για την ώρα διαβάστε ενδεικτικά τα άρθρα με tag  Πολίτευμα και Όλες οι μηνύσεις (26+). Συμπληρωματικά ρίξτε μια ματιά  στο Μεταναστευτικό .
Και επειδή αφορμή για την παρούσα ¨συζήτηση¨ στάθηκε αφορμή η Βούλα Παπαχρηστου, έχω μια απορία : αυτό το είδατε κύριε Κουβελη ;;; Έγινε σάλος στο διαδίκτυο αλλά δεν άκουσα καμία σχετική δήλωσή σας . Αν υπάρχει, στείλτε μου την προς δημοσίευση.

Τέλος παρουσιάζω τις θέσεις του κ Κουβέλη για το μεταναστευτικό :
” Όσοι ξένοι πολίτες έχουν τις προϋποθέσεις, να νομιμοποιηθούν, όσοι δεν τις έχουν να επαναπροωθηθούν, πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος ” κλπ
Ο νόμος που ο κ Κουβέλης επιμένει να εφαρμοστεί, είναι εκείνος που μετέτρεψε την Ελλάδα σε πόλος έλξης όλων των δυστυχισμένων της Ασίας και της Αφρικής, επειδή προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής :  
- ελληνική υπηκοότητα (citizenship) μπορεί να πάρει ο αλλοδαπός έστω και αν δεν μιλάει ελληνικά
- ελληνική ιθαγένεια (nationality), μπορούν να πάρουν παιδιά αλλοδαπών, τα οποία γεννήθηκαν στο εξωτερικό (!), 
- ελληνική ιθαγένεια (nationality), παίρνουν αυτόματα όλα τα παιδιά των αλλοδαπών που γεννιόνται σε Ελληνικό έδαφος, δηλαδή και των λαθρομεταναστών και μπορούν έτσι να νομιμοποιήσουν και τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού.  Αποτέλεσμα; Έγκυες γυναίκες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, καταφθάνουν παράνομα στην Ελλάδα και ενισχύουν έτσι και αυτές, τον ήδη μεγάλο αριθμό των ξένων που εισρέουν συνεχώς παράνομα στην χώρα. 
πηγη

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah