ΣΚΑΝΔΑΛΟ... ΑΜΙΣΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ!

7 Οκτ 2012

Γράφει ο "Πειραιώτης"
Αγαπητό Fimotro,
Δυστυχώς, οι πολιτικοί και τα στελέχη αυτής της χρεωκοπημένης χώρας συνεχίζουν να πολιτεύονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, σαν να μην έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Στις 8 Αυγούστου...
ανακοινώθηκε ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Νίκος Αναστασόπουλος ορίζεται ως συντονιστής για την επίλυση του προβλήματος των Ναυπηγείων. Πρώτη προτεραιότητα του κ. Αναστασόπουλου, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί, θα είναι η κατάθεση εισήγησης στην Κυβέρνηση, ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί το θέμα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους». Ε λοιπόν ο ….αμισθί πληρώνεται!!! Φρόντισε για αυτό ο ΟΛΠ και ο Ανωμερίτης!!
Πέρασε απόφαση στο Δ.Σ του ΟΛΠ της 24ης Σεπτεμβρίου (αριθμ. 153) εν κρυπτώ (εκτός ημερησίας διάταξης) για κάλυψη κόστους συμβουλευτικής ομάδας του Αναστασόπουλου! Για 3 μήνες δουλειά 70.000 ευρώ + ΦΠΑ! Η συμβουλευτική ομάδα αποτελείται από 3 μέλη εκ των οποίων ο Μέης Ι. και η Μίσσιου Α. είναι εκ των ….αλήστου μνήμης συμβούλων του Αναστασόπουλου όταν ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ. Αλήθεια, οι αρκετοί εναπομείναντες πρώην σύμβουλοι σας κ. Αναστασόπουλε πότε θα αποκατασταθούν; Επίσης η ομάδα θα υποστηριχθεί από την δικηγορική εταιρεία Φορτσάκης – Διακόπουλος – Μυλογιάννης και Συνεργάτες! Τι θα κάνει η δικηγορική εταιρεία και με ποια διαφανή διαδικασία επελέγη και από ποιόν. Ο Ανωμερίτης ξεχνώντας ότι διοικεί μια ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, πως ξοδεύει τα χρήματα των μετόχων για έργο που αφορά τον εθνικό σχεδιασμό στο τομέα της Ναυπηγοεπισκευής – σε ένα βαθμό μόνο τον αγγίζει. Γνωρίζουν τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ότι ο ένας είναι αμισθί αλλά οι κολλητοί του σύμβουλοι θα μοιραστούν 70.000 ευρώ; αν γνωρίζουν γιατί δεν καλύπτουν την δαπάνη που καθ’ ολοκληρία της αφορά; Γιατί ο ΟΛΠ ψάχνει γραφεία και laptop για τους επανακάμψαντες από την πίσω πόρτα συμβούλους; Ε, λοιπόν αν ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να τον εκθέτουν με διάφορα τεχνάσματα και ντρίπλες οι διάφοροι παρατρεχάμενοί του τότε πρέπει να αποκαταστήσει το κύρος του παρεμβαίνοντας αποφασιστικά.



fimotro  πηγή
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah