Γενική Απεργία της Τρίτης 16.07.2013

15 Ιουλ 2013



ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.


Πειραιάς, 12-7-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την επόμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο όπου ικανοποιείται η απαίτηση του κεφαλαίου για την κατάργηση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, επιταχύνονται οι διαδικασίες για χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, επιβάλλονται νέα φορομπηχτικά μέτρα, ενώ διαλύονται οι κοινωνικές υπηρεσίες του δημοσίου. Την ίδια ώρα βάζει τις βάσεις για ένα νέο κύμα απολύσεων στο Δημόσιο, για την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, για το κλείσιμο οργανισμών του Δημοσίου, για την κατάργηση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και για νέες δραματικές μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
Οι νέες κυβερνητικές επιλογές στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες και η «κινητικότητα» που οδηγούν σε απολύσεις, η ανεργία που έπιασε δραματικά ποσοστά, οι επιστρατεύσεις εργαζομένων, τα επιπλέον χαράτσια που βάζουν στο νέο φορολογικό, τα νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει τον κόσμο της εργασίας στην εξαθλίωση και παράλληλα έχουν στερήσει τα δημοκρατικά δικαιώματά μας, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν χωρίς απάντηση.
Σ’αυτή την επίθεση που προωθούν συγκυβέρνηση και τρόικα, μόνο μια απάντηση υπάρχει. Είναι ο δρόμος της αντίστασης, της σύγκρουσης και του διαρκούς παρατεταμένου αγώνα, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Τα συνδικάτα κήρυξαν 24ωρη Γενική Απεργία την Τρίτη 16.7.13 και με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να μετατρέψουμε το συλλαλητήριο αυτό σε αφετηρία ανατροπής αυτής της πολιτικής.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουμε μαζικά στη
Γενική Απεργία της Τρίτης 16.07.2013 και
στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah