ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( 4ωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ )

11 Μαρ 2014



ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

Πειραιάς 6.03.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, πιστοί εντολοδόχοι των ξένων μονοπωλιακών ομίλων και των ντόπιων συμφερόντων που τα συνεπικουρούν, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ για τις καθολικές κοινωνικές αντιδράσεις, προχώρησαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΟΛΠ.
Επιχείρησαν με μια διαδικασία “φιάσκο” στην βουλή, χωρίς καν να δεχθούν ακρόαση φορέων να νομιμοποιήσουν το πολιτικό έγκλημα ιδιωτικοποίησης κατά του ΟΛΠ.

Με μια πρόσκληση ενδιαφέροντος, στην οποία το ΤΑΙΠΕΔ αποποιείται κάθε ευθύνη και συνέπεια, επιχειρεί να πείσει ότι ο όποιος ιδιώτης η ξένος μονοπωλιακός όμιλος θα δεσμευτεί να εξυπηρετήσει το Δημόσιο και Κοινωνικό συμφέρον.
Βαφτίζουν τον “φιλικό διακανονισμό” σε “Συμβιβασμό” για να δημιουργήσουν νόμιμα συμφέροντα στην πλευρά της ΣΕΠ (COSCO).

Αδιαφορούν για την επιστημονική άποψη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ότι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών αντίκειται στο Σύνταγμα.
Μοναδικός στόχος της ιδιωτικοποίησης είναι η εξυπηρέτηση των κερδοσκοπικών συμφερόντων σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχουν καμία νομική πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση να προχωρήσουν σε πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Αρχιεργατών Εποπτών  οι εργαζόμενοι του Λιμανιού μαζί με όλες τις κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις, προχωρεί σε πολυποίκιλες δράσεις για να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ το Πολιτικό έγκλημα ιδιωτικοποίησης – ξεπουλήματος του ΟΛΠ.

Την Τρίτη 11 Μαρτίου, προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ και συγκέντρωση στις 11:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Πειραιά) και πορεία στο ΥΝΑ.

Καλούμε όλους τους φορείς και τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις σε συμμετοχή.



ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah