Αλμούνια: Καμία απόφαση για ΟΛΠ και Cosco

7 Μαρ 2014

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής σχετικά με τη συμβατότητα της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ ΟΛΠ και Cosco, προς το κοινοτικό δίκαιο διευκρίνισε  ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια απαντώντας σ ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή. 
Ο κ. Χουντής ζήτησε από την Κομισιόν να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα που έφεραν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχει απορρίψει τον φιλικό διακανονισμό μεταξύ του ΟΛΠ και της θυγατρικής εταιρείας της Cosco, ΣΕΠ ΑΕ (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ΑΕ) ο ευρωπαίος Επίτροπος ξεκαθάρισε πως η διαδικασία παραμένει ανοικτή.
«Διεξάχθηκαν συζητήσεις μεταξύ των υπηρεσιών της Επιτροπής και των ελληνικών αρχών σχετικά με το θέμα της ενδεχόμενης τροποποίησης του διακανονισμού μεταξύ ΣΕΠ και ΟΛΠ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με τη συμβατότητα της τροποποίησης αυτής προς το κοινοτικό δίκαιο», επεσήμανε ο κ. Αλμούνια. 

inewsgr.com
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah