Προκαλούν οι… φωστήρες του ΤΑΙΠΕΔ!

5 Απρ 2014

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το ρόλο τους απέδειξαν για άλλη μια φορά οι επιτελείς του ΤΑΙΠΕΔ. Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη οι σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων απέρριπταν κάθε σκέψη για την πώληση του λιμανιού της πόλης, αυτοί προωθούσαν στη Βουλή σχέδιο πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ιδιωτικοποίηση της ΟΛΘ ΑΕ!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η EgnatiaPost και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κάποιοι στην Αθήνα εκδήλωσαν τη… βιασύνη τους. Με αποτέλεσμα να εκτίθενται, όχι μόνο απέναντι στο ομόθυμο «όχι» που εισέπραξαν τα σχέδιά τους στη διάρκεια της εκδήλωσης από περιφερειάρχη, δήμαρχο, παραγωγικούς φορείς και υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και έναντι του μικρού εταίρου της κυβέρνησης συνεργασίας.
Όπως πληροφορούμαστε, το ΤΑΙΠΕΔ αγνόησε τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου να μην «ανοίξει» -μέχρι νεωτέρας- το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ. Έτσι, τα τηλέφωνα… πήραν φωτιά και ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί, καθώς οι ΠΑΣΟΚοι πιέζουν για αναβολή του θέματος, που πρόκειται να συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Βλέπετε, οι προκλητικοί… φωστήρες του Ταμείου θεωρούν εαυτούς υπεράνω πάντων και συμπεριφέρονται προσβλητικά τόσο στους θεσμικούς εκπροσώπους της Βόρειας Ελλάδας, όσο και σε (κάποιους από) αυτούς που τους διόρισαν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!
Π.Ν.
 



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah