Δ. Χαραλαμπίδου: Πριν αλέκτωρ λαλήσει… ξεπουλάνε το λιμάνι

16 Απρ 2014


Θέση με αφορμή την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του 67% του ΟΛΘ πήρε τη Μεγάλη Τρίτη η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου. 
Αναλυτικά η δήλωση: 
«Χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες ημέρες από τις… θεατρικές αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και των εκλεκτών τους  στις αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη για να αποκαλυφθεί  το στημένο παιχνίδι.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει… ξεπουλάνε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την Μ. Δευτέρα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του 67% του ΟΛΘ με καταληκτική ημερομηνία την 5η Ιουνίου.
Ο λαός της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ψήφο του στις 18 και 25 Μαίου θα στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής των καταστροφικών σχεδίων τους και θα σταματήσει την εκχώρηση του λιμανιού.
Ένα μήνα πριν από τις εκλογές, οι  δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι της ΝΔ κ. Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης πρέπει να πάρουν άμεσα θέση και  να δηλώσουν ξεκάθαρα, χωρίς  περιστροφές και  αστερίσκους.  Θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να παραμείνει δημόσιο;  Είναι μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης, ή θα υπακούσουν ξανά στον αρχηγό τους κ. Σαμαρά και θα καταπιούν τη γλώσσα τους, στο βωμό της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων που  ορέγονται το φιλέτο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης».

πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah