ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

7 Απρ 2014



ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 1 & ΚΑΝΑΡΗ, 186 48 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ
Tηλ.:  2104614825 - 2104615721 Fax:  2104611273  E-mail: dockers@otenet.gr www.dockers.gr

Πειραιάς 06.04.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση με ιδιαίτερη ένταση προχωράει στην υλοποίηση της πολιτικής ξεπουλήματος των Λιμανιών.

Από κοινού με όλα τα συνδικάτα των λιμανιών, είχαμε επισημάνει ότι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων αφορά όλους τους Οργανισμούς Λιμένων, γιατί αυτή η πολιτική εμπεριέχεται στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθούν η ελληνική κυβέρνηση και η τρόϊκα.

Την Παρασκευή 4/4/14 στην ημερήσια διάταξη της Βουλής ορίστηκε συζήτηση-ενημέρωση στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ.

Επιχειρούν αιφνιδιαστικά να προχωρήσουν σε μία συζήτηση παρωδία, όπως έκαναν και στην περίπτωση του ΟΛΠ, ώστε να πάρουν το πράσινο φώς για την δρομολόγηση εκποίησης του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ.

Αγνοούν προκλητικά το μέτωπο των κοινωνικών και αυτοδιοικητικών φορέων στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη που έχει τοποθετηθεί κατά της ιδιωτικοποίησης – ξεπουλήματος των ΟΛΠ και ΟΛΘ.

Απέναντι στον αιφνιδιασμό της Κυβέρνησης απαντούμε με κλιμάκωση του πολύμορφου ΑΓΩΝΑ που έχουμε ξεκινήσει και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά.

·         Την ΔΕΥΤΕΡΑ 07.04.14 κηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 07:00 έως τις 11:00 και συγκέντρωση στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ, ώρα 08:30.

·         Θα πραγματοποιήσουμε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ημέρα συζήτησης στη Βουλή της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ, που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ΤΡΙΤΗΣ 08.04.14 και συγκέντρωση στις 4 μμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ και πορεία στη ΒΟΥΛΗ.

Συμμετέχουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9/4/14, καθώς και στη συγκέντρωση που έχουμε προγραμματίσει στο Δημ Θέατρο στις 10:30.

Ο ΑΓΩΝΑΣ για τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ θα είναι συνεχής και θα ακυρώσει τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της Κυβέρνησης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah