Εργαζόμενοι ΟΛΘ: Καταστροφική προοπτική η πώληση του λιμανιού

6 Απρ 2014


ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

rkontogiannidis@egnatiapost.gr

Ως καταστροφική προοπτική βλέπουν την πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι σ' αυτό, όχι μόνο για τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και για τη γενικότερη ανάπτυξή του, σύμφωνα με τη γενική γραμματέα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Λιμένων Ελλάδος, Φανή Γουργούρη.
Όπως ανέφερε ακόμη η ίδια, στην εκδήλωση για το μέλλον του λιμανιού που συνδιοργάνωσαν η ErgatiaPost και οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, θα πρέπει τώρα να εμποδιστεί η προοπτική της πώλησης και να γίνει μια νέα αρχή, ώστε να τεθούν οι βάσεις για μία καινούργια λιμενική πολιτική.
«Είναι σημαντικό ότι στην εκδήλωση όλοι οι φορείς είπαν όχι στην πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στην οποία κι εμείς είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι. Καταγράφουμε την άποψη των φορέων και τονίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αποτροπή της», είπε η κ. Γουργούρη.
 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων (τεχνικών) στον ΟΛΘ, Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης, υπογράμμισε ότι η πώληση του λιμανιού αντίκειται ακόμη και στη αρχή που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ανταγωνισμό στα λιμάνια.

πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah