Έξαλλοι στην κυβέρνηση με το ΤΑΙΠΕΔ

25 Ιουν 2014

Χοντρές κουβέντες αντάλλαξαν ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Κώστα Μανιατόπουλο. Αιτία του καυγά ήταν η ματαίωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβούλιου του ΟΛΠ και της σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, όπου την πλειοψηφία έχει το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο εκπροσωπεί ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.
Εκεί θα εγκρινόταν το σχέδιο για την επένδυση της ΣΕΠ (Cosco), προϋπολογισμού 230.000.000 ευρώ, για την κατασκευή της Γ' προβλήτας με επέκταση προς την πλευρά της θάλασσας, προκειμένου να σταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο, ώστε να μπουν στη συνέχεια οι υπογραφές. Για τη ματαίωση δεν είχε ενημερωθεί κανείς, έπεσε σαν βόμβα και όταν το έμαθε ο υπουργός έγινε... τούρμπο!

Οργή και θυμός ήταν η αντίδραση του Μαξίμου, λογω και της επίσκεψης του κινέζου πρωθυπουργού στον οποίο ο κ. Σαμαράς ήθελε να του δείξει ότι όλα προχωρούν καλά.


Σφάζονται μεταξύ τους...

Αυτό που συνέβη δεν προέκυψε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα του κακού κλίματος και των... ανύπαρκτων σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Κ. Μανιατόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Εμίρη. Έχουν φθάσει στο σημείο να μην ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα, με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει όλα.

Όταν οι εμπλεκόμενοι με το ΤΑΙΠΕΔ Οργανισμοί που είναι στη λίστα του ξεπουλήματος, είδαν και αποείδαν ότι τίποτε δεν γίνεται, ότι δεν μπορούν να πάρουν μια συγκεκριμένη απάντηση στα ερωτήματα που θέτουν για τις δικές τους εκκρεμότητες, απευθύνθηκαν στο Μαξίμου, ζητώντας να παρέμβει ή να βάλει στη θέση του σημερινού προβληματικού δίδυμου κάποιους άλλους.

Και η απάντηση που πήραν ήταν:

- Λες να είναι τόσο εύκολο να βρούμε κανέναν άλλον; 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah