ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

25 Νοε 2014



ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Η κυβέρνηση προχωρά το καταστροφικό της σχέδιο και ετοιμάζει νέα μέτρα που έχουν ξεκάθαρους στόχους: την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, τις νέες μειώσεις των εισοδημάτων μέσω της φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και τις δυσμενείς αλλαγές και περιορισμούς στις συνδικαλιστικές ελευθερίες ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέες αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση. Φυσικά,  συνεχίζεται η προσπάθεια από την συγκυβέρνηση για ιδιωτικοποιήσεις-ξεπούλημα δημόσιων κερδοφόρων οργανισμών και δημόσιας γης. Στο στόχαστρο τους είναι γνωστό ότι βρίσκονται και τα ελληνικά λιμάνια που λυσσαλέα θέλουν να τα παραδώσουν σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Μόνο μια συντονισμένη απάντηση από όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές και συνολικά όλου του ελληνικού λαού μπορεί να τους ανατρέψει τα σχέδια και να σταματήσει η καταστροφική πορεία που έχουν αποφασίσει.
          Η Γενική Απεργία στις 27 Νοέμβρη αφορά όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και πρέπει να πάρει χαρακτηριστικά μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης στέλνοντας μήνυμα ενότητας και καθολικής αντίστασης του λαού μας.
         
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 να συμμετέχουμε μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που θα πραγματοποιήσουμε μαζί με όλα τα συνδικάτα της χώρας.


 Στην Θεσσαλονίκη ΣΤΙΣ 10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Θ.

 Στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ και στην πορεία που θ’ακολουθήσει.
       Προσυγκέντρωση στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά στις 10:00 πμ
Συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah