Αναβλήθηκε η δίκη κατά της πώλησης του ΟΛΠ

3 Δεκ 2014


Λόγω αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε, την Τρίτη, η εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας των προσφυγών, που έχουν καταθέσει οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζόμενων στο λιμάνι, Επιμελητήρια του Πειραιά και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά ενάντια στην πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί κανονικά αλλά λόγω της αποχής των δικηγόρων δόθηκε αναβολή. Ωστόσο, ορίστηκε πολύ σύντομη νέα δικάσιμος για τις 16 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιάννης Καρδαράς σε δήλωσή του μετά την αναβολή της δίκης επεσήμανε τα εξής:

"Είναι γνωστή η επιτάχυνση από πλευράς Κυβέρνησης των εξελίξεων σε σχέση με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου 67% της Ο.Λ.Π. Α.Ε.  καθώς και την έγκριση του ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ με την ΣΕΠ- COSCO. Είναι επίσης γνωστές  οι μεθοδεύσεις να παρακαμφθούν οι όροι που έθεσε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για το ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ προκειμένου να υπογραφεί το συντομότερο η σύμβαση.
Σήμερα 2/12/2014 εκδικάζετο η ΠΡΟΣΦΥΓΗ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και άλλων φορέων στο Στ.Ε. κατά της απόφασης του ΤΑΙΠΕΔ να πωλήσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο 67% της Ο.Λ.Π. Α.Ε..
 Εξ΄ αιτίας της ΑΠΟΧΗΣ των Δικηγόρων οι υπογράφοντες το δικόγραφο της αιτήσεως ακυρώσεως Δικηγόροι ζητήσαμε ΑΝΑΒΟΛΗ  και το Στ.Ε. αποφάσισε να αναβάλλει την υπόθεση σε εμβόλιμη δικάσιμο για τις 16/12/2014.
Η επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης, που είναι το ζητούμενο για όλες όμως τις υποθέσεις  όντως μας εντυπωσιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση"

pireas2day.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah